Computerhulp

Computeraar helpt u graag wanneer u hulp nodig heeft met uw computer. Het is mogelijk om uw computer langs te brengen in Nieuwkoop of dat een van onze medewerkers bij u langs komt. Het is ook mogelijk dat wij u op afstand helpen via internet. Wij zijn de specialisten in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Veel voorkomende zaken die voorkomen en die wij voor u kunnen oplossen:

- U heeft een virus! Wat nu?
- Controle en verbeteren van de snelheid en/of veiligheid van uw computer.
- Het versnellen van uw computer door een sneller zogenaamde SSD schijf te installeren, wij zorgen echter wel dat u al uw bestanden en programma's behoud.


- Installeren van uw nieuw aangeschafte computer, printer, scanner óf overige randapparatuur.
- Installeren van uw software en/of hardware.
- Installeren van uw internet of draadloze verbinding.
- Controle en verbeteren van de snelheid en/of veiligheid van uw computer.
- Geven van tips om meer uit uw computer te halen.

Heeft u een probleem dat hierboven niet genoemd staat, neem dan contact met Computeraar op om u te laten adviseren.

Kan Computeraar uw probleem niet oplossen? Dan betaalt u niets!

Is het een complex computerprobleem of heeft u meerdere problemen dan is het verstandig de computer langs te brengen bij ons service punt in Nieuwkoop.

Onze werkplaats

In onze werkplaats worden nieuwe computers geassembleerd en gebruikte computers gereviseerd. De Computeraar staat altijd klaar om u te helpen, ook bij u thuis! Uw computer of printer wordt vakkundig en snel gerepareerd met het juiste advies.

Producten die niet bij Computeraar zijn gekocht kunnen uiteraard ook gerepareerd of geïnstalleerd worden. Loop gerust even binnen in onze vestiging in Nieuwkoop aan de Energieweg.

Wat repareren wij

Door onze uitgebreide technische kennis kunnen wij een diagnose van problemen stellen. In samenspraak met u tot de juiste oplossing komen en uw computer, printer of notebook weer goed laten functioneren of een eventuele andere oplossing realiseren.

 

Heeft u vragen? Kom langs in onze vestiging in Nieuwkoop aan de Energieweg, bel of email ons en wij zullen u adviseren/helpen.