zakelijk

Oplossingsgericht denken, een prettige manier van samenwerken en heldere communicatie: daar houden wij van. Sinds 1999 spelen wij een belangrijke rol op de zakelijke markt. Wij kennen onze rol als totaalleverancier en staan volledig achter onze producten, service en klanten.

Wat is het verschil tussen Computeraar en alle andere leveranciers? De toegevoegde waarde van Computeraar is het geheel dat de organisatie en de mensen binnen Computeraar vormen. Voor ons staat een prettige, constructieve samenwerking centraal. Daarom komen we graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om te verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen. U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een kop koffie bij ons in Nieuwkoop.

Waarom Computeraar?
Hieronder een greep uit de feedback van onze zakelijke klanten.

- We hebben jarenlange ervaring in het adviseren en realiseren van op maat gemaakte projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers.
- Wij zijn niet alleen uitermate goed in ons werk, maar kunt u beschouwen als uw eigen collega’s wanneer u met een probleem kampt. Wij overleggen met u zodat uw probleem een uitdaging wordt die zo goed mogelijk op te lossen is.
- Onze verkoopafdeling staat tussen 8:30 en 18:00 uur voor u klaar om u te adviseren en komen met een passend voorstel.
- Onze uitgebreide voorraad is na 17:30 uur nog beschikbaar en kan dezelfde dag nog verzonden of afgeleverd worden.
- Persoonlijk contact bevordert niet alleen een prettige samenwerking, maar zorgt er ook voor dat we net dat beetje extra kunnen geven. We houden rekening met uw voorkeuren en kijken verder dan ons assortiment breed is. Hebben wij het door u gewenste product niet in ons assortiment? Wij doen er alles aan om u te voorzien van de spullen waar u graag mee werkt. Zolang een product op de markt is kunnen wij het leveren.
- Wanneer u met een vraag zonder oplossing zit denken wij graag met u mee. We zoeken een passende oplossing voor uw situatie, die voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget. Naast een scherpe prijs bieden wij ook de ondersteuning om uw plannen te realiseren.
- Niet alleen hardware, maar ook hosting, telefonie en glasvezel oplossingen.